Van trainer jeugdelftal naar bedrijf dat furore maakt met frisfeesten

In FRIS, Uncategorized by admin

De groei van zijn bedrijf 4PM moet nu vooral komen van het organiseren van andere feesten, maar Philippe Hes is nog altijd trots op de Fris-feesten voor jongeren, die de basis legden voor zijn bedrijf. Volgende week bestaat het fenomeen al tien jaar.

Het begon toen de jongens uit het voetbalelftal van AFC dat hij trainde, ze waren 12 tot 13 jaar, aan hem vertelden dat ze zich verveelden in het weekend. Of Philippe niet iets leuks voor hen kon organiseren? Daarop bedacht hij Fris, feesten voor jongeren van 12 tot 16 waarop geen alcohol wordt geschonken.

Het eerste feest was meteen een succes en al snel kwamen er ook Frisfeesten in Bussum en Haarlem. Na een jaar zaten ze al op zes steden. Inmiddels zijn dat er 20 geworden en worden er per jaar tussen de 80.000 en 100.000 kaartjes verkocht.

Nog niet alle Frisfeesten uitverkocht

Nog altijd zijn de drie plaatsen waar Fris als eerste werd georganiseerd het meest succesvol: ze zijn altijd uitverkocht, al tien jaar lang……………

lees het hele artikel via: http://www.rtlz.nl/business/ondernemers/van-trainer-jeugdelftal-naar-bedrijf-dat-furore-maakt-met-frisfeesten