Turfy Gang kondigt eerste ‘wereldtournee’ in Oktober aan

In 4PM Entertainment by admin

Turfy Gang kondigt eerste ‘wereldtournee’ in Oktober aan

De popgroep doet podia aan in Groningen, Amsterdam, Leiden, Tilburg, Zwolle, Rotterdam, Utrecht, Arnhem, Enschede en Alkmaar.

De sensationele popgroep, Turfy Gang, kondigt met een knipoog een allereerste wereldtournee aan. De streams schieten door het dak heen en zij hebben net een eerste succesvolle club tour afgerond, dat zijn genoeg redenen voor Turfy Gang om een nieuwe tour aan te kondigen: Turfy Gang World Tour. Dit najaar doet de popgroep maar liefst 10 verschillende steden aan, niet alleen in Nederland maar ook over de grens. Daarover wijden ze later uit. 

Met een glimlach kondigen zij nu een ‘wereldtournee’ aan. “Met een mooi aantal hits en fans over de hele wereld werd het tijd voor een world tour”. Turfy Gang doet podia aan door heel Nederland en gaan nu ook over de grens. “Het is zo bizar dat mensen speciaal voor ons naar een show komen, en dat we nu zelfs de grens over gaan is helemaal gestoord. We hebben zoveel zin om al deze shows te slopen.” 

Turfy Gang maakt in 2021 intrede tot de Nederlandse muziek-scene. De jongens van Turfy Gang begonnen hun muzikale carrière met een uit de hand gelopen grap. De groep, die bestaat uit 7 vrienden uit Maarssen, wist de afgelopen jaren met de singles ‘Booty Call’, ‘Buren’ en ‘Padellen’ gelijk de hitlijsten te beklimmen. De aanstekelijke positieve energie en vooral ook voor menig student herkenbare teksten zorgen inmiddels voor de ene hit na de andere.

DATUM &  LOCATIE:

13-okt – Gebr. De Nobel, Leiden

14-okt – Bitterzoet, Amsterdam

21-okt – O13, Tilburg

26-okt – Hedon, Zwolle

28-okt – BIRD, Rotterdam

17-nov – Simplon, Groningen

24-nov – Luxor Live, Arnhem

25-nov – Victorie, Alkmaar

30-nov  – Metropool, Enschede

01-dec – Tivoli Vredenburg, Utrecht