Na Armin van Buuren maakt Hullabaloo de gehele line-up bekend

In Hullabaloo Festival by admin

Na Armin van Buuren maakt Hullabaloo de gehele line-up bekend

Met onder andere Zara Larsson, Goldband en Bløf

Groningen, 5 april 2023 – Op 2 september keert het Hullabaloo Festival voor de derde keer terug naar het Stadspark van Groningen. Vorige week maakte Armin van Buuren, 4PM Entertainment en E&A Events al bekend dat Armin van Buuren een exclusief optreden zou geven op het festival. Voorafgaand hieraan was er al een projectie op het station te zien. Aan de line-up zijn nu ook onder andere Zara Larsson, Goldband, Bløf, Davina Michelle, Blanks en Rondé toegevoegd. 

Dit jaar zal het festival weer vijf verschillende podia hebben met een divers aanbod aan muziek. Afgelopen jaar vond de tweede editie plaats, die zeker succesvol was. Armin van Buuren was de eerste artiest die bekend werd gemaakt. De Nederlandse DJ verkocht afgelopen maart nog 55.000 tickets voor het 20-jarige jubileum van A State of Trance in de Jaarbeurs van Utrecht. Naast Armin van Buuren zal ook het Zweedse supertalent Zara Larsson te zien zijn op de mainstage. Zij gaf onlangs nog een indrukwekkende performance op Ultra Miami.“Ook dit jaar hebben wij ons best gedaan om een diverse line-up samen te stellen. Wij zijn onwijs trots op de nationale en internationale artiesten die naar Hullabaloo komen. Daarnaast is er ook een mooie mix tussen de grote namen en nieuwe namen in de muziek. Na de succesvolle editie van 2022 hebben wij erg veel zin om dit jaar er weer een top editie van te maken” aldus Mitchel Bovenlander.

Ook zijn de hostingpartijen inmiddels bekend. Zo zal KopjeK weer terug komen en zal MISFIT dit jaar ook een stage hosten op Hullabaloo. 

De volledige line-up: Armin van Buuren, Zara Larsson, Blanks, Bløf, Davina Michelle, Goldband, Rondé, Claude, De Jeugd van Tegenwoordig, Flemming, Kevin & The Animals, Maan, MEROL, Turfy Gang, Doornroosje B2B EMMZ, Jelte, Maruwa, Nathan Homan, Vuur, Younger Than Me B2B DJ Sweet6teen, Ambu Bambu, Cu2nt, Den, Puma Hilton, Thyrza, Tommy Green, MC Sherlock, Nonchelange en Prins S. En De Geit.  

Hullabaloo Festival is een all-ages event. Naast het muzikale programma is er nog veel meer te beleven voor jong en oud. Tickets zijn verkrijgbaar via www.hullabaloofestival.nl.