Het raadsel is opgelost, Armin van Buuren komt naar het Hullabaloo Festival!

In Hullabaloo Festival by admin

Het raadsel is opgelost, Armin van Buuren komt naar het Hullabaloo Festival

De gehele line up van het Hullabaloo Festival volgt later

Groningen, 30 maart 2023 – De eerste headliner van Hullabaloo is bekend; Armin van Buuren! Afgelopen dinsdag kondigde de Nederlandse DJ al aan dat hij naar Groningen zou komen, maar waar en wanneer was nog niet bekend. Armin van Buuren en de organisatoren 4PM Entertainment en E&A Events bevestigen nu dat het gaat om een optreden op Hullabaloo Festival, 2 september 2023 in het Stadspark van Groningen. De overige line up wordt op een later moment bekend gemaakt.

Na een succesvolle editie in 2022 keert Hullabaloo Festival weer terug naar het Stadspark van Groningen. Waar vorig jaar Kygo de headliner van Hullabaloo was, zal dit jaar onder andere Armin van Buuren op de mainstage te zien zijn. In 2018 was Armin van Buuren, bekend van nummers als ‘Blah Blah Blah’, ‘Another Day (met Mr. Probz)’ en ‘This is what it feels like (met Trevor Guthrie)’, nog aanwezig op Kingsland Festival Groningen.

Dit was ook het laatste jaar dat Armin optrad in Groningen. Dit jaar zal hij één van de spots vervullen op de Mayhem Mainstage. Organisator Mitchel Bovenlander: “Wij zijn super blij met Armin van Buuren op onze mainstage. Het is een eer om deze legende, vijf keer benoemd tot beste DJ van de wereld, te ontvangen op Hullabaloo. Tijdens het samenstellen van de line up van dit jaar, kon Armin naar onze mening dus ook niet ontbreken. Kers op de taart dat wij hem na vijf jaar opnieuw naar Groningen kunnen brengen.

Eerder was er al een projectie van de wereldberoemde DJ op het station van Groningen te zien. Online werd er al druk gediscussieerd of dit een 1 april grap was en of dat de DJ wel echt naar Groningen zou komen. Nu kan er dus met zekerheid gezegd worden dat het geen grap is. Op 2 september zal Armin te aanschouwen zijn tijdens het Hullabaloo Festival in het Stadspark.  

Hullabaloo Festival is een all-ages event. Naast het muzikale programma is er nog veel meer te beleven voor jong en oud. Blijf op de hoogte van al het nieuws rondom Hullabaloo via www.hullabaloofestival.nl.