Lil Kleine geeft gastartiesten Rolex cadeau

In 4PM Entertainment, Het Concert by admin

Amsterdam, april 2019 — Lil Kleine gaf zijn collega’s een wel heel attent cadeau: een Rolex horloge. Dit speciale cadeau schenkt hij ter ere van zijn show ‘Het Concert’ dat de rapper zaterdag 11 mei geeft. Op deze uitbundige manier maakt Lil Kleine zijn gastartiesten bekend. Ronnie Flex, Frenna, Yung Felix en Xander de Buisonjé vormen zijn gastoptredens en treden samen met de rapper op in de Ziggo Dome.

Speciaal gegraveerd horloge

De binnenkant van de luxe klok wordt gesierd met een speciale gravering. De naam “Het Concert” en de datum van zijn show staan in het horloge geschreven. Lil Kleine: “Dit wordt een avond om nooit meer te vergeten. Dus ik wil mijn gastartiesten een aandenken geven door een dikke uitnodiging te sturen. Samen gaan we geschiedenis schrijven.“

Show snel uitverkocht

De eerste show was binnen een mum van tijd volledig uitverkocht. Het duurde een uur voordat alle tickets verkocht waren. Niet lang daarna werd een extra middag optreden aangekondigd. Tickets voor de show zijn verkrijgbaar via de website van Lil Kleine en www.hetconcert.nl. Het Concert is toegankelijk voor alle leeftijden. Begeleiding door een volwassene van bezoekers tot 12 jaar is verplicht.