Bungalup dit jaar op één park!

In Bungalup by admin

Het festival Bungalup komt dit jaar weer terug met haar 7e editie. Dit jaar wordt het meerdaagse evenement georganiseerd op één park, in vergelijking met vorig jaar waar het op twee parken werd georganiseerd. Van 17 tot en met 20 november wordt EuroParcs Zuiderzee opnieuw geopend voor enthousiasme ‘bluppers’, zoals de organisatie haar bezoekers noemt, en kan het weekend vol feest beginnen.

“Vorig jaar hebben wij na een aantal jaar stilte weer een eerste succesvolle editie georganiseerd van Bungalup. Met een nieuw park zat het weekend vol verrassingen voor de bezoekers die voorheen al jaren naar het immens populaire festival zijn gekomen. De reacties die we na het weekend hebben ontvangen waren lovend en daarom hadden we er destemeer zin in om dit jaar weer een editie te draaien. We merken nu al dat het oude vertrouwde Bungalup gevoel helemaal terug is en dat zien we ook zeker terug in de resultaten. Het doet ons erg goed om te zien dat er zoveel bluppers jaar in jaar uit weer het vertrouwen aan ons geven dat we er een knallend weekend van maken. We hebben onwijs veel zin in de editie van Bungalup 2023.” Aldus organisator Sharona Wittenberg.

Bungalup is een meerdaags festival dat sinds 2012 wordt georganiseerd. Het was het eerste festival in Nederland dat een weekend lang op een bungalowpark plaatsvond. De organisatoren zorgen 3 dagen en nachten lang voor een uitgebreid en creatief programma. Tijdens het weekend zullen bekende activiteiten terugkomen, zoals het beruchte zwembadfeest, maar ook nieuwe activiteiten kunnen worden ontdekt.