Het Amsterdamse Winterparadijs garandeert een witte kerst met échte sneeuw!

In Het Amsterdamse Winterparadijs, Uncategorized by admin

Amsterdam, 16 oktober 2018 – De Amsterdamse RAI wordt van 21 tot en met 30 december omgetoverd tot Het Amsterdamse Winterparadijs. Zowel indoor als outdoor is tijdens de kerstvakantie ook dit jaar weer het ultieme winter- en kerstgevoel te beleven. De organisatie presenteert dit jaar een geheel nieuw evenement met veel nieuwe activiteiten: Het belangrijkste nieuwe onderdeel is Het Sneeuwparadijs, waar bezoekers kunnen langlaufen, sleeën, sneeuwballen gooien en sneeuwpoppen kunnen maken. Dit alles met échte sneeuw.

Daarnaast wordt de vorig jaar aangelegde ijsbaan ruim drie keer vergroot tot een 2200m2 grote schaatsbaan waar men van binnen naar buiten kan schaatsen. Met deze 2200m2 is dit gedurende de kerstvakantie de grootste tijdelijke ijsbaan van Nederland. Ook wordt er een 400 meter lang langlaufparcours aangelegd, kan winters Amsterdam worden aanschouwd vanuit een 50 meter hoog reuzenrad, zijn er speciaal voor het evenement gecreëerde optredens te verwachten van o.a. Xander de Buisonjé, is er een silent-disco, een winterbioscoop en worden de allerkleinsten verrast met onder meer goochelaars die hun beste trucs laten zien in het theater.

Enkele Bekende Nederlanders zijn ook betrokken bij het evenement. Zo opent Nicolette van Dam een winters hamburgerrestaurant met brasserie Van Dam, zal Xander de Buisonjé zes avonden een speciaal voor Het Amsterdamse Winterparadijs samengesteld concert geven en verzorgt Lil Kleine een grote show met kerst.

Mitchel Bovenlander van producent 4PM Entertainment: “We hebben goed geluisterd naar de bezoekers van het afgelopen jaar en de naam Het Amsterdamse Winterparadijs dekt nu veel meer de lading. We brengen met dit enorme evenement een gevarieerd aanbod, binnen en buiten de RAI, een programma om met vrienden, familie, kennissen, collega’s of wie dan ook, de kerst te beleven of geliefde winterse activiteiten te ondernemen en feest te vieren. We zijn trots op nieuwe onderdelen als de veel grotere schaatsbaan, het langlaufen en bijvoorbeeld vier aparte curlingbanen. Waar het vorig jaar onduidelijk was wat je kreeg voor een entreebewijs, hebben we dat nu duidelijk geformuleerd. Het Amsterdamse Winterparadijs wordt beter, mooier en gezelliger dan ooit, niet alleen voor Amsterdammers maar ook voor iedereen van ver daarbuiten.”

Het Amsterdamse Winterparadijs biedt 2 soorten tickets: een Regulier ticket waarmee je onbeperkt alle activiteiten kunt ondernemen voor €17,50 en een entrance only ticket waarmee je naar binnen kunt voor €5,-. Dit ticket is er speciaal voor ouders die hun kinderen willen begeleiden zonder deel te nemen aan de activiteiten of vrienden die alleen een feestje komen vieren. Met een passe partout van €29,50 heb je een Regulier ticket voor de hele periode.

Op vrijdag 21 december vindt om 15.00 uur de opening plaats. Het Amsterdamse Winterparadijs is daarna dagelijks geopend van ’s ochtends 10.00 uur tot ’s avonds 01.00 uur, met uitzondering van Kerstavond (22.00 uur), Eerste Kerstdag (18.00 uur) en Tweede Kerstdag (22.00 uur). Het buitenterrein sluit dagelijks om 22.00 uur.

Het Amsterdamse Winterparadijs presenteert een veelvoud aan activiteiten:

Schaatsen, Tubebaan om te sleeën, Langlaufen, Sneeuwballengevecht, Reuzenrad, Curlen, Silent disco, Zweefmolen, Draaimolen, Kindertreintje, Marshmallows roosteren, Winterbioscoop, Optredens van o.a. Xander de Buisonjé, Après-ski, Theater met poppenkast, voorlezen en echte goochelaars, VR-experience, Karaoke, Gaming, Doolhof en speciale kinderschaatsbaan voor kinderen t/m 6 jaar.

Het Amsterdamse Winterparadijs wordt georganiseerd door 4PM Entertainment