Met trots presenteren we de eerste editie van Het Groningse Terrassen Festival. Van woensdag 29 mei t/m zondag 2 juni 2019 komen de leukste terrassen uit Groningen samen om de officiƫle start van het terrassenseizoen te vieren.

Voor deze 1e editie zijn we neergestreken in het prachtig groene Stadspark. Met vele Groningse horecazaken en foodtrucks wordt het park omgetoverd tot het grootste terras van het Noorden. Van Oost naar Zuid en van Noord naar West. Horecazaken uit alle stadsdelen zijn van de partij met hun eigen specialiteiten. Lekker eten, drinken en genieten van muziek.

De oorsprong van Het Terrassen Festival ligt in Amsterdam. De eerste editie van Het Amsterdamse Terrassen Festival vond plaats op 1, 2 en 3 september 2017 in het Oosterpark. Met ruim 20 horecapartners werd het park omgetoverd tot het grootste terras van Amsterdam en dat bleek gelijk een groot succes. De formule van gedecoreerde terrassen, lekkere drankjes, goed eten en een compleet randprogramma in een groen park bleek te werken. Ruim 30.000 bezoekers hebben hier dat weekend hun plek op het terras gevonden.

Share this Project