Waar op Bevrijdingsdag het Amsterdamse nachtleven wordt verenigd, is het Amsterdamse Terrassen Festival een vereniging van de Amsterdamse horeca. De eerste editie van het Amsterdamse Terrassen Festival vond plaats op 1, 2 en 3 september 2017 in het Oosterpark. Als afsluiter van het terrassen seizoen werden van de 20 beste terrassen van Amsterdam één groot terras gemaakt. Terrassen uit alle stadsdelen konden zich presenteren en boden hun specialiteiten op het gebied van eten- en drinken aan. De prijs voor hét beste terras van Amsterdam werd uitgereikt en men vermaakte zich doormiddel van goed eten, lekker drinken en fijne randprogrammering. Een ongekend groot succes met meer dan 30.000 bezoekers gedurende de eerste editie liet de levensvatbaarheid van dit concept zien. In 2018 is dit uitgebreid naar een vierdaagsfestival. In 2019 verhuisd het festival naar het Rembrandtpark in Amsterdam-West. Waar in 2022 de Amsterdamse horeca eindelijk weer herenigd wordt. 

Aantal jaren actief: 5
Aantal edities in het verleden: 3
Jaarlijks aantal evenementen: 1
Aantal bezoekers: 40.000 (verspreid over vier dagen)

In 2022 keert het grootste terras van Amsterdam terug in het prachtige Rembrandtpark. Van 28 t/m 31 juli bourgondisch genieten van de lekkerste hapjes en drankjes samen met leukste terrassen en de gezelligste sfeermakers van Amsterdam.

Terrassen op Het Amsterdamse Terrassen Festival 2022:
✾ Bar BAUT ✾ Benji’s ✾ Ceppi’s ✾ Café Panache ✾ Five Brothers Fat ✾ No Rules ✾ Qlique Bar Bistro ✾ Ron Gastrobar ✾ Van Dam Brasserie ✾

Randprogramma op Het Amsterdamse Terrassen Festival 2022:
✾ Bambu ✾ Frits ✾ Terug naar Toen ✾ Juicy ✾ Stille Disco ✾ Karaoke ✾ Speeddaten

Website: hatf.nl

Launch Project

See it Live!

Share this Project