Als gevolg op het succes van zijn album Forever Lit gaat Jordan Jacott alias Dopebwoy, touren langs een aantal befaamde Nederlandse poppodia. De producer/songwriter geeft aan dat een tour niet langer op zich kon laten wachten: ‘Het album Forever Lit was na het succes van de single ‘Cartier’ mijn absolute muzikale doorbraak, ik wil dat album vertalen naar mijn eerste echte eigen show en dat laten zien aan de fans’.

Want muzikale successen behaalde de rapper; Zijn single Cartier is nog steeds Nederlands meest gestreamde track op Spotify en zijn debuutalbum Forever Lit loopt op tot bijna 100 miljoen streams. Die cijfers weet hij voornamelijk te halen door de hits; Tik Tok, Guap, Walou Crisis en Santo Domingo.

De rapper haalde onlangs al het nieuws door zich openlijk af te vragen waarom zijn succes niet wordt opgemerkt door de Nederlandse media. In het buitenland ligt dat anders want in Frankrijk en Duitsland is de rapper geregeld in de media te zien.

Zijn ‘Forever Lit Tour’ trapt op 24 januari 2020 af in Tivolivredenburg en gaat daarna nog langs Nijmegen, Amsterdam, Groningen en Dordrecht. Een kaartje voor de Forever Lit Tour kost 13,50 EUR en de concerten zijn voor alle leeftijden. Kaartjes zijn te verkrijgen via www.dopebwoy.com.

Share this Project