Welkom op de informatie-pagina van Care4Care. Hieronder vind je alle informatie omtrent dit evenement. 

Het ‘Care4Care’ concert wordt georganiseerd om alle zorgmedewerkers hartelijk te danken voor hun tomeloze inzet tijdens de voortdurende Corona pandemie.

 • Kris Kross Amsterdam
 • Frans Bauer
 • Mike Williams
 • Joël Borelli
 • Henk Dissel
 • Berget Lewis
 • Channah Hewitt
 • Senna Willems
 • Hermes House Band
 • Floris van Oranje 

Care4Care vindt plaats in de Ziggo Dome, te Amsterdam. 

Adres: De Passage 100, 1101 AX Amsterdam, Nederland

Care4Care vindt plaats op zaterdag 10 september 2022 

Care 4 Care duurt van 20.00 tot ongeveer 23.30 uur.

De deuren gaan open om 18.30 uur en er vanaf dan ook programmering zijn dus kom op tijd! 

Je kunt je aanmelden via het Google Forms dat wordt verspreid door je leidinggevende of branchevereniging. 

Als je je hebt aangemeld via het Google Forms, krijg je uiterlijk 2 dagen voor het evenement je tickets opgestuurd. Je hoeft je niet meerdere keren aan te melden via het Google Forms, 1 keer is voldoende! 

Je krijgt je tickets opgestuurd door Paylogic. Zoek dus in je mailbox naar een e-mail van Paylogic. 

Er zijn 2 soorten tickets: 

– Regulier: Zaal + 1e ring (vrij staan/zitten). Met dit ticket kun je in de zaal en op de eerste ring van de Ziggo Dome vrij zitten en/of staan. 

– Regulier Zitplaatsen 2e Ring (Noord/Zuid). Met dit ticket krijg je een vaste zitplaats op de 2e ring van de Ziggo Dome toegewezen, kijk hiervoor op je ticket. 

Dit is niet mogelijk. De tickets worden eenmalig uitgestuurd en kunnen niet omgeruild worden.

Geen zorgen, zo lang je een geldig ticket hebt (en deze niet eerder door iemand is gebruikt) kom je het evenement binnen. 

Tickets voor Care4Care zijn gratis, mede mogelijk gemaakt door alle sponsoren die belangeloos meewerken aan dit evenement. 

Het betalen in de Ziggo Dome vindt geheel contactloos plaats met bankpas of creditcard.

Geaccepteerd wordt:

 • Maestro, V-pay
 • Visa, Mastercard
 • American Express

Betaal je liever met contant geld? Dat kan met de Ziggo Dome Wallet. De Ziggo Dome Wallet is bij onze servicebalies verkrijgbaar. Bij deze servicebalies kun je met contant geld saldo op jouw Ziggo Dome Wallet zetten.

Naast de garderobes vind je zes lockerruimtes met kluisjes, die je voor € 2,- kunt gebruiken. De afmeting van een kluisje is 50 x 23,5 x 25,5 cm. Bij de servicebalies kun je geld wisselen of €2 munten pinnen voor het gebruik van de lockers.

Houd er rekening mee dat tassen die in de kluisjes in de Ziggo Dome worden opgeborgen, moeten voldoen aan het tassenbeleid. Mocht jouw tas niet aan deze eisen voldoen dan kun je deze spullen opbergen in de kluisjes van Lockerpoint, boven de ingang van de Ziggo Dome. Zie de onderstaande informatie hierover. 

Lockerpoint

Buiten de Ziggo Dome, direct boven de ingang, is Lockerpoint ArenAPoort te vinden. Je kunt hier een grote locker huren voor het opbergen van bagage zoals rugtassen, weekendtassen, trolleys, een helm of koffers. De bagagelockers zijn altijd tot 1 uur na het evenement geopend. Bezoek de website van Lockerpoint voor meer informatie over de afmetingen van de lockers en de prijs.

Plan je reis goed en check de NS website of 9292OV. Het is druk rondom de Ziggo Dome op 10 september ivm een wedstrijd van Ajax en andere evenementen in oa. de AFAS.

Zie de website van de Ziggo Dome voor meer informatie over bereikbaarheid van de Ziggo Dome: https://www.ziggodome.nl/info

 

Kom je met een georganiseerde bus naar Care 4 Care? Check dan deze informatie: https://www.onlineticket.nl/webshop/care-4-care-10-09-2022-2022-09-10-parkeerticket

Check de volgende websites voor parkeer-tickets: 

 • https://www.joepark.nl/events
 • https://www.onlineticket.nl/webshop?autocomplete=&field_event_locations=10&field_ticket_types=15&field_date=09#event-overview