Tino Martin, Snelle, Snollebollekes & Rolf Sanchez tijdens Koningsnacht op De Helden van Oranje

In 4PM Entertainment, De Helden van Oranje by admin

GRONINGEN, 12-02-2020 – Voor het vierde jaar op rij wordt het Stadspark Groningen tijdens koningsnacht omgetoverd tot een groots oranje meezingfeest; De Helden van Oranje. De headliners voor dit jaar zijn Tino Martin, Snelle, Snollebollekes en Rolf Sanchez

Op 26 april 2020 verenigen Nederlands grootste zangers zich in Stadspark Groningen. Met oer-Hollandse gezelligheid, brengen zij een muzikale ode aan onze Koning ter ere van zijn verjaardag.

Vandaag maakte E&A Events & 4PM Entertainment, de organisatie achter Helden van Oranje, de line-up bekend. Naast de headliners maken onder andere Mental Theo, Frans Duijts en Tim Douwsma hun rentree tijdens deze avond. Daarnaast maakt Danilo Kuiters, zijn debuut op De Helden van Oranje. Danilo gooit momenteel hoge ogen in The Voice Of Holland waarin hij afgelopen vrijdag als onderdeel van Team Lil Kleine de volgende ronde haalde tijdens de eerste live show.

De Helden van Oranje is een echt oranje meezingfeest tijdens Koningsnacht, waar iedereen welkom is. Organisator Mitchel Bovenlander van 4PM Entertainment: “Jong en oud loopt door elkaar en dat vormt een unieke sfeer die je alleen kunt omschrijven als je er geweest bent.”

Line-up
Tino Martin
Snelle
Rolf Sanchez
Snollebollekes
Mental Theo
Frans Duijts
Tim Douwsma
Gebroeders Ko
Wesley Klein
Danilo Kuiters
Team TNT
DJ Maurice

Tickets zijn vanaf vandaag 12.00 uur te bestellen op www.deheldenvanoranje.nl

Regular tickets: €16,- incl. service fee

Groepsticket (voor 5 personen): €72,50 incl. service fee

E&A Events & 4PM Entertainment zijn ook bekend van het succesvolle Kingsland Festival op Koningsdag, en Hullabaloo Festival dat in augustus vorig jaar de eerste (succesvolle) editie beleefde.