Rapper Snelle verkoopt in 1 minuut AFAS Live uit en kondigt tweede show aan

In 4PM Entertainment by admin

Na eerder deze week zijn grootste soloshow ooit aan te kondigen, heeft Lars Bos, oftewel Snelle, deze op de eerste dag al in no-time uitverkocht. Hij kondigt nu een tweede concert in AFAS Live aan op vrijdag 16 oktober 2020.

Dat dit het jaar van Snelle is, is algemeen bekend. Naast het winnen van de MTV Award voor Best Worldwide Act heeft hij ook drie Edison nominaties op zak en scoort hij hit na hit met nummers als ‘Reünie’, ‘Lippenstift’ en ‘Zij Kent Mij’.

Het was voor mij al een droom om één zo’n megashow in AFAS Live te doen, maar dat deze zo snel is uitverkocht en ik een tweede show mag gaan doen voelt bijna onwerkelijk. Ik kan niet wachten tot het zo ver is en wil alle fans bedanken voor het vertrouwen. Ik beloof jullie: het gaat een te gekke show worden’ aldus Snelle.

TICKETS

Tickets voor de extra show op vrijdag 16 oktober 2020 zijn vanaf nu te koop via www.snelle-afas.nl en kosten 28,50 EUR (exclusief servicekosten). Er worden ook een beperkt aantal Golden Circle tickets verkocht, deze kosten 55 EUR (exclusief servicekosten). De deuren van het concert openen om 19.00 uur.