Na het uitverkopen van zijn eerste twee concerten kondigt Snelle derde show in AFAS Live aan

In 4PM Entertainment by admin

Zijn eerste concert verkocht hij binnen enkele minuten uit en dus was een tweede show een logisch vervolg. Nu, na minder dan een maand, is ook dit tweede concert uitverkocht en daarom staat de hotste artiest van dit moment, Snelle, voor een derde keer in AFAS Live op donderdag 15 oktober.

‘Het is bizar, ik kan het bijna niet geloven’, zegt Lars Bos, beter bekend als Snelle. ‘Één keer in de AFAS Live staan was al een droom. Die zo snel uitverkopen was geweldig, maar dat nu ook de tweede show is uitverkocht en we maar liefst drie keer in een van de grootste popzalen van Nederland mogen staan, is echt ongelofelijk’.

Afgelopen vrijdag bracht Snelle zijn nieuwe plaat ‘Smoorverliefd’ uit die binnen één dag meer dan 460.000 streams haalde, waarmee hij zijn persoonlijke record brak. Het nummer heeft nu al bijna 2,5 miljoen streams op Spotify en is binnen gekomen op nummer 1 in de hitlijsten.

TICKETS

Tickets voor het concert op 15 oktober zijn vanaf nu te koop via www.snelle-afas.nl en kosten 28,50 EUR (exclusief servicekosten). Er worden ook een beperkt aantal Golden Circle tickets verkocht, deze kosten 55 EUR (exclusief servicekosten). De deuren van het concert openen om 19.00 uur.