Het Amsterdamse Winterparadijs komt terug en is groter dan ooit!

In 4PM Entertainment, Het Amsterdamse Winterparadijs by admin

De ultieme winterbeleving voor jong en oud komt terug: Het Amsterdamse Winterparadijs in de RAI Amsterdam. Dit jaar kun je maar liefst 16 dagen lang in- en outdoor genieten van de gaafste attracties, het knallende muzikale programma, het lekkerste eten en alle winterse gezelligheid.

Zaterdag 21 december tot en met zondag 5 januari opent de RAI zowel overdag als ‘s avonds haar deuren voor het gezelligste winteruitje. Dit jaar pakt Het Amsterdamse Winterparadijs uit met zes extra openingsdagen en nóg meer activiteiten. Populaire activiteiten zijn uitgebreid en ook zijn er veel nieuwe activiteiten bijgekomen. Zo zijn er drie tube slides, twee grote theaters, een ijs-racebaan met elektrische bikes, een snelle sneeuwschans, een hoge zweefmolen, een (kinder)schaatsbaan en niet één maar twee après-ski plekken. Dansen bij de après-ski doe je dit jaar bij de nieuwe silent après-ski en bij de typisch Oostenrijkse houten après-ski, waar Amsterdamse concepten als Terug Naar Toen en Happy Feelings onvergetelijke feestjes zullen hosten. Ook zijn alle klassiekers weer aanwezig, zoals de altijd gezellige kerstmarkt, Olaf & Elsa, de bioscoop en het gezellige marshmallows roosteren.

Nicolette van Dam, Bas Smit, Xander de Buisonjé en Lil’ Kleine zijn de ambassadeurs van Het Amsterdamse Winterparadijs 2019 en zullen allen meerdere malen aanwezig zijn. Zo zijn Xander de Buisonjé en Lil’ Kleine onderdeel van het grootse muzikale programma. Maar ook Maan en Familie de Bruyn zijn verschillende dagen aanwezig om iedereen bij het muziekpodium te laten swingen. En er komt ook een hele speciale mystery guest, maar die blijft nog even geheim…

De Amsterdamse culinaire scene wordt gerepresenteerd door onder andere brasserie Van Dam en restaurant Baut. Ook zijn er winterse lekkernijen in overvloed, zoals oliebollen, poffertjes, snert, glühwein en chocomel. Eén ding is zeker, dit jaar zal het food assortiment zich weer overtreffen. Nog meer toonaangevende restaurants zullen binnenkort bekend worden gemaakt

Donderdag 3 oktober is de spectaculaire lancering van Het Amsterdamse Winterparadijs op het voorplein van de RAI. De ambassadeurs zullen er zijn om het feest in te luiden en van de maar liefst 6 meter hoge sneeuwschans af te glijden. Bezoekers kunnen ook een poging wagen en zich vermaken in de silent après ski onder het genot van een oliebol, glaasje glühwein of warme choco.