logo

Het Amsterdamse Terrassen Festival 2018

Op 23 tot en met 26 augustus 2018 komt Amsterdam samen om het officiële einde van het terrasseizoen te vieren. Het terrein opent dagelijks om 12.00 uur en borrelen kan tot 23.00.

Na een succesvolle eerste editie van Het Amsterdamse Terrassen Festival vorig jaar in het Oosterpark, strijkt het grootste terras van Amsterdam dit jaar neer in het Rembrandtpark. Ook dit jaar is de crème de la crème van de Amsterdamse terrassen aanwezig. Tientallen ondernemers vanuit alle hoeken uit de stad vormen samen het grootste terras van Amsterdam.  Van oost naar Zuid, van Noord naar West. Zaken uit alle stadsdelen zijn van de partij met hun eigen specialiteiten. Lekker eten, drinken en genieten van muziek.

Over de keus voor het Rembrandtpark zegt organisator Mitchel Bovenlander het volgende: “Wij vinden het leuk om dit jaar weer een ander stadsdeel van Amsterdam aan te doen. Amsterdam is rijk aan prachtige parken en terrassen, het Rembrandtpark is er daar een van. Het is met de aanwezigheid van water, eindeloze grasvelden, schaduw en zon een ideale locatie voor een festival als dit.”

Line-up:

Bar Broker ◆ BAUT ◆ Biertuin ◆ Cafe Kiebert ◆ Cafe Vrijdag ◆ Five Brothers Fat ◆ Girassol ◆ Meneer Nieges ◆ Miss Moneypenny ◆ Panache ◆ Partisan ◆ JAJEM / White Label Vodka ◆ Van ‘t Spit ◆ Van Dam ◆ Venster 33 ◆ Vondeltuin

Randprogramma:
◆ Vondel Disco • Silent Disco ◆ Café Nol • Bij Café Nol op visite ◆ Bar Broker • DJ’s ◆ Duke Of Tokyo • Karaoke ◆ VELO

Website: hatf.nl

Launch Project

See it Live!

Share this Project